Sponsorkliks

Onlangs heeft het AGK zich aangemeld bij 'Sponsorkliks'. Door gebruik te maken van SponsorKliks kunnen we geld verdienen voor onze vereniging en dat is natuurlijk altijd welkom!


Daarom nu deze informatie om jullie, en via jullie ook vrienden en familie te informeren en enthousiast te maken om aankopen te doen via de link/ app of extensie van SponsorKliks, waardoor er geld terecht komt in onze kas. Ook als je zelf niet vaak spullen koopt via internet, kinderen en kleinkinderen doen dat waarschijnlijk wel.


Het kost ons niets, brengt alleen maar iets op! Bestel bv online een pizza via Thuisbezorgd en AGK Borculo ontvang hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar het AGK.


Hoe doe je aankopen via SponsorKliks?


Dit kan op verschillende manieren:

1. Klik deze link aan, vervolgens kun je zoeken naar de winkel waar je een aankoop wil doen. Sponsorklikpagina AGK Borculo.

2. Download de SponsorKlik app op je telefoon. Na installatie moet je nog wel het sponsordoel aangeven en opslaan.
Link Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sponsorkliks.
Link Apple: https://itunes.apple.com/in/app/sponsorkliksapp/id1167950210.
Doel: Achterhoeks Gemengd Koor Borculo (AGK Borculo). Het Sponsorkliksnummer is: 11754 (wordt soms gevraagd!!).

3. Gebruik de mogelijkheid om een browser extensie in te stellen. Informatie vind je hier: https://youtu.be/Y_X0lBbloZU.

4. Klik op het plaatje van Sponsorkliks rechtsboven op deze pagina.


We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en dat jullie het gaan gebruiken. Van het geld dat we ermee verdienen kunnen we een leuk doel bedenken voor onze vereniging.

Ook op de website van Sponsorkliksstaat nog veel meer informatie. Let wel op dat wij daar niet als Sponsordoel ingesteld staan!!!


Achtergrond van SponsorKliks.

Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie wordt gestort op de bankrekening van AGK Borculo. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert AGK Borculo hier direct van!


Let op: geen commissie op boeken In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.


Je blijft anoniem.

Noch SponsorKliks, noch AGK Borculo weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor AGK Borculo is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert AGK Borculo dan niets op.


Waarom SponsorKliks?

SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Klik op de ronde afbeelding om te sponsoren.