Het Koor

Het Achterhoeks Gemengd Koor is een gezellige en enthousiaste groep mensen. De passie voor muziek en zang is wat hen bindt. De leden komen allemaal uit de omgeving van Borculo. Het is een hechte groep die naast gezamenlijk muziek maken ook oog en oor heeft voor elkaar. Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom en door de onderlinge verbondenheid voelen zij zich al gauw thuis.

De slogan "ontdek het plezier dat je aan zingen beleeft" past helemaal bij ons. Dat lukt alleen wanneer het repertoire goed aansluit bij de belangstelling van de koorleden en wordt geoefend met een inspirerende dirigent. Iedere woensdagavond komen we bij elkaar, oefenen van 20-22 uur en hebben -voor de liefhebbers- nog een gezellige nazit.

Jaarlijks worden gemiddeld één à twee concerten voorbereid. In enkele gevallen kunnen projectleden deelnemen aan de voorbereiding en uitvoering van een concert. Hieronder een slide-show van een aantal concerten uit het verleden.

Het jaarlijkse koorfeest was weer een groot succes. Op zaterdag 16 september werd iedereen 's middags verwacht op camping Veldzicht in Haarlo. Prachtig weer en een onderhoudend programma. Daarna lekker gegeten. Na de koffie of thee ging Iedereen tevreden naar huis.