Nieuws

ZING MEE MET HET ACHTERHOEKS GEMENGD KOOR BORCULO EN BELEEF DE MISA TANGO!

Het Achterhoeks Gemengd Koor Borculo is vanaf afgelopen najaar een spannende uitdaging aangegaan: Het instuderen van de Misa Tango, gecomponeerd door de Argentijnse componist Martin Palmeri. Dit prachtige meeslepende tangomuziekstuk zal op 14 april 2024 door het koor worden uitgevoerd tijdens de viering van het 55- jarig jubileum.

Het koor heeft in het verleden al vele mooie muziekstukken uitgevoerd, zowel in eigen beheer alsook in samenwerking met andere koren. De Misa Tango wordt met ons eigen koor ingestudeerd en heeft van meet af aan het enthousiasme bij iedereen weten te wekken. Met veel enthousiasme en bezieling wordt geoefend, maar er is echter één obstakel: Er zijn nog onvoldoende tenor- en basstemmen om de juiste klankkleur te creëren. Je begrijpt het al.....we nodigen je graag uit om ons koor daarbij te ondersteunen. Maar zing je nu alt of sopraan, aarzel dan niet, ook dan ben je van harte welkom.

Lijkt het je wat? Iedere woensdagavond van 20.00-22.00 repeteren we bij de Koppel aan de Koningin Julianastraat 37 Borculo. Als je van plan bent om te komen, laat dit dan vooraf weten aan onze secretaris Anneke. Zij zorgt dat de benodigde bladmuziek voor je klaarligt. Anneke is bereikbaar op 0653603893.Uiteraard is een aantal keren gratis proef zingen altijd mogelijk. Ervaring of notenkennis is bij het koor geen keiharde voorwaarde.

Wij zijn erg benieuwd naar de respons en hopen dat nieuwe zangers zich aanmelden om samen met ons dit prachtige stuk in te studeren. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de voorzitter, Rob J. Bos, bereikbaar op 0650234526.

Een impressie van de Misa Tango 'het Kyrie' op Youtube.....klik hier.