Agenda


Momenteel zijn er geen repetities vanwege de tijdelijke lockdown.


Welkom bij het Achterhoeks Gemengd Koor – Borculo


Het AGK Borculo is een koor dat streeft naar een gezond evenwicht tussen kwaliteit en gezelligheid met oog en oor voor elkaar. Met ca. 50 leden zingt het koor voornamelijk klassieke muziek, maar ook het lichtere genre komt zeker aan bod. Het koor staat onder de inspirerende leiding van Ina Sprick-de Wilde.

In 2019 vierde het AGK haar 50-jarig jubileum. Dit hebben wij niet ongemerkt voorbij laten gaan, het was een jaar dat bol stond van activiteiten. Verslag van het jubileumconcert en foto’s van de overige (twee) concerten en activiteiten vindt u elders op deze site.

Met hernieuwde energie startten wij het jaar 2020 waarin 75jaar Vrijheid gevierd zou worden met een feestelijk concert op 29 maart. Helaas moesten wij - zoals velen met ons – alle activiteiten staken door de uitbraak van het Coronavirus.

Om bij elkaar betrokken en zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van elkaars lief en leed, hebben wij gedurende deze periode steeds contact met elkaar gehouden onder meer door de regelmatige toezending van muziekstukken. Dankzij deze onderlinge betrokkenheid, het saamhorigheidsgevoel en de liefde voor het zingen van onze trouwe koorleden hopen wij - zodra dit kan – dit jaar weer met onze repetities te starten en onze plannen voor een koorreis in 2022 naar het buitenland uit te voeren.

We hopen dat u eens naar een uitvoering komt luisteren of vrijblijvend een repetitie komt bijwonen. Mannen en vrouwen die graag zingen zijn nl. van harte welkom om eens vrijblijvend mee te komen zingen en de sfeer te proeven. Misschien besluit u dan wel om lid te worden van deze enthousiaste vereniging!

Wilt u contact met het AGK opnemen, dan kan dat via e-mail. Stuur uw vraag dan naar: secretaris@agk-borculo.nl.

De repetities zijn op woensdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur in hotel-restaurant Berkel Palace aan de Hambroekweg 8 in Borculo. U bent altijd van harte welkom om eens kennis met ons te komen maken!


Ontdek het plezier dat je aan zingen beleeft!

Jubileumconcert